Zijn uw servicekosten buitensporig hoog?

Bij Claimly zijn we toegewijd aan het u op de hoogte houden van alle aspecten van uw huursituatie.

Begrijpen van Servicekosten

We behandelen een veelvoorkomend probleem: Servicekosten. Dit zijn extra kosten bovenop uw huur voor diensten en nutsvoorzieningen. Het is cruciaal om te weten dat verhuurders geen winst mogen maken op deze kosten en jaarlijks een overzicht moeten verstrekken van de daadwerkelijke gemaakte kosten.

Belangrijke Datum: 1 juli

U zou dit jaarlijkse overzicht uiterlijk op 1 juli moeten hebben ontvangen. Als deze deadline is verstreken en u niets heeft ontvangen, is er reden tot bezorgdheid.

Claimly's Hulp bij Servicekosten

Maak u geen zorgen als u uw overzicht niet heeft ontvangen. Claimly staat voor u klaar om te helpen. We kunnen u bijstaan bij het verkrijgen van uw afrekening en ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt.

Informatiebron

Bekijk onze video waarin wordt uitgelegd hoe u te veel betaalde servicekosten kunt terugvorderen.

Relevantie voor Huurders in de Vrije Huursector

Denkt u dat dit niet van toepassing is omdat u in de vrije huursector zit? Denk opnieuw. Een recente uitspraak van de Hoge Raad bevestigt dat zelfs huurders in de vrije sector recht hebben op een eerlijke afrekening van servicekosten. U kunt het volledige vonnis op onze website bekijken.

Een Succesverhaal

Hier is een recent succesverhaal - we hebben een huurder in Leeuwarden geholpen die jaarlijks €2.220 aan servicekosten betaalde zonder ooit een afrekening te hebben ontvangen. Nadat we ingrepen bij de Huurcommissie, werd vastgesteld dat de huurder slechts €42 per maand had moeten betalen. De verhuurder heeft uiteindelijk het te veel betaalde bedrag terugbetaald - een overwinning voor de huurder!

Blijf Op de Hoogte

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het huurrecht, bezoek regelmatig onze website.

We Zijn Er voor U

Als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt het formulier op onze website invullen. We zijn toegewijd aan uw bijstand.